#НапрајСеТиквеш со Викса

 

Нашиот стар и добар другар Виктор Петров – Викса тргнува во нова винска авантура низ Македонија. Заедно со Вашето друштво #НапрајСеТиквеш, а Викса и тимот на Тиквеш ќе ја платат целата Ваша сметка.

Се што треба да направите е да излезете со Вашето друштвото помеѓу 21 и 22 часот, да објавите слика на инстаграм и да го тагирате @TikvesWinery.

Кампањата #НапрајСеТиквеш започнува во Скопје на 8 февруари, а завршува на 23ти во Кавадарци. Во меѓувреме Скопје ќе биде на мета на тимот на Тиквеш и на 9ти и 14ти февруари, во Струмица доаѓа на 15ти февруари, во Штип на 16ти, а во Битола на 17.

Повеќе информации можете да слушнете од Викса на следното видео или да прочитате на сајтот на Тиквеш.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *