Кавадарци добива ексклузивен вински подрум и дегустациона сала

На денот на заштитникот на лозарите и овоштарите, Свети Трифун, Кавадарци ќе добие ново, супер ексклузивно катче за вински дегустации, промоции и презентации, но и локација каде што секојдневно ќе се шири винската култура од највинскиот регион на Балканот.

52451559_288653778468225_2721797101339017216_n
Од утре, четврток, 14ти февруари, на големо задоволство на сите вистински вљубеници во неговото височество виното, ресторан „Ексклузив“ ширум ќе ги отвори вратите на својот нов вински подрум и дегустациона сала каде ќе може да се ужива во најдобрите вина од земјата и регионот. Се разбира, за целосно гастрономско уживање ресторанот на сите винокусци ќе им понуди специјално подготвено мени кои совршено спарингуваат со понудените вина.

52522689_308256826500148_3861607621274370048_n
Отворањето на винскиот подрум и дегустациониот центар кои се совршено вклопени во целиот ресторански амбиент се само потврда за следењето на светските трендови на врвните ресторани, категорија во која со сигурност спаѓа и ресторан Ексклузив, за создавање на посебен простор за вински дегустации во кои ќе може да се почуствува се она што го крие во себе секоја голтка вино.

51794328_2165133176914735_7754936556737003520_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *