Вечерва, #НапрајСеТиквеш во кавадаречките ресторани и локали

По преубавите дружби во Скопје, Струмица, Штип и Битола, нашиот стар и добар другар Виктор Петров – Викса денес, сабота, 23 февруари, ја завршува својата винска авантура #НапрајСеТиквеш во Кавадарци.
Се што треба да направите вечерва е да испаднете со Вашето друштво помеѓу 21 и 22 часот во градските локали и ресторани во Кавадарци, да објавите слика на инстаграм се разбира со вината на Тиквеш и да го тагирате @TikvesWinery. Веселата дружина на Викса освен што ќе Ви се придружи, ќе биде и повеќе од среќна да ја плати и целата Ваша сметка.
Вечерва, #НапрајСеТиквеш и уживај во месецот на виното и љубовта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *