Запознајте го дечкото кој патува насекаде низ светот со чаша вино

Кемал Кан Оцак (Kemal Can Ocak) е навидум обичен дечко кој како и многумина негови врсници решил да го пропатува светот, но за разлика од сите други, тој својот совршен партнер за патување го пронашол во виното.
Кемал е вистински вљубеник во виното, но судејќи по фотографиите и одличен фотограф, кој фотографира чаши вино насекаде низ светот, од винска Франција, Австрија, Швајцарија, Германија, Грција, Турција, Италија….
Необичната пасија на Кемал му донесе повеќе од 90000 следбеници на инстаграм, носејќи му статус на еден од највлијателните млади луѓе во винскиот свет.
А како изгледаат неговите постови, погледнете ги следните фотографии:

https://www.instagram.com/p/BXQMTR3lCcW/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bv4HOLoBvbG/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/ButYuy9h5XB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BubrtVABYFe/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BoRUsNtHLuH/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bhj0G2Bn1J2/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BbzN_mdnEAO/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *