Брз и вкусен начин да го разладите виното

Иако сеуште сме далеку од лето, кога овој совет ни е многу попотребен и покорисен, сепак кога пролетта и гостите знаат да бидат непредвиливи, еве уште еден совет како најбрзо да го изладите виното.
А трикот освен што е едноставен, е и многу вкусен. Се што треба да направите е да ставете заледено овошје кое можете да го купите во најблискиот маркет.
Освен што набрзина ќе го разлади виното, замрзнатото овошје е совршено и за декорација, а дополнително ќе му даде нов, супер вкус на виното.
Пробајте и направете си го виното со нови вкусни ноти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *