Невообичаени чаши за вино за на плажа

Морето и песочните плажи се вистинскиот избор за жешките летни денови. Се разбира, оваа комбинација може да биде уште подобра ако ја дополните со вино или вински коктел кои дефинитивно ќе го зголемат уживањето, особено ако имате чаши за вино со кои ќе бидете вистински хит на плажите.

3

Обичните чаши не е возможно да ги однесете на плажа, бидејќи на нерамните камчиња и површини на плажа, не се стабилни и се поголема грижа од задоволство.

2

”The Beach Glass” се продаваат во две верзии и во 11 различни бои, а најдобро од се е што не се скапи. Можете да ги нарачате од официјалниот сајт thebeachglass.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *