6те Светски вински патници на Tussock Jumper Wines пристигнуваат во Скопје

6-те светски вински патници на Tussock Jumper Wines пристигнаа во Винскиот бар и ресторан Форца во Скопје.

Во среда, 24.07.2019, со почеток од 20:30 часот придружете се на едно поинакво ено уживање, кое вклучува дегустација и закуски залиени со бескрајните вкусови на вината. Присутните ќе имаат можност да ги дегустираат 6-те вина на чаша (125 ml), во комбинација со вкусна закуска, по цена од 580 денари по мени. Вината кои ќе бидат послужени потекнуваат и се флаширани во 6 различни земји: Tussock Jumper Prosecco – Италија, Riesling – Германија, Pinot Noir – Франција, Tempranillo – Шпанија, Тоuriga – Португалија и Monastrell Ogranic – Шпанија.

Резервирајте преку директна порака во Inbox или на: 02 3071 200 | 078 445 068

Присуството е ограничено и исклучиво со резервација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *