ФОТО: Најубавите свадбени фотографии фотографирани на лозови насади

И додека кај нас на лозјата се гледа само како работни површини, култот кон истите во останатите земји во светот е толку голем што луѓето во нив гледаат светост.
Па така, ако кај нас сеуште е тренд фотографирањето по винариите на младоженците, во светот веќе долги години наназад младите своите заеднички фотографии, па дури и свадби ги организираат никаде на друго место, туку на своите лозови насади, а дека тоа може да изледа и повеќе од прекрасно, погледнете ги следниве фотографии.

03_vineyard-wedding-photos-900x600

owera-vineyard-wedding-photos-141

Gervasi-Vineyard-Wedding-01

Gervasi+Vineyard+wedding+photography

weddingVs-Bernardo Winery-sm

Vernon-Photographer-largedra_2573

Infinity-Pictures-selection-17

Raffaldini-Vineyard-Wedding_01

 

Orfila-Winery-Wedding1

vineyard-wedding-photos

 

Robert-Hall-Winery-Wedding-0027

majestacampbell-wedding-01

witchmount-vineyard-wedding Silver-Horse-Winery-Wedding-37

12-colorful-and-classic-vineyard-wedding-in-northern-california

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *