Погледнете ја рекламата за Тиквешкиот гроздобер 2019

Кавадарци е подготвено за новата приказна под отворено небо. Овој викенд, 6, 7 и 8 септември, Кавадарци ќе биде домаќин на најновото издание на стопанско-туристичката манифестација Тиквешки Гроздобер која и годинава ќе донесе многу настани, музика и забава.

Официјалната реклама е веќе готова, а целата програма можете да ја погледнете на следниот линк

Ве очекуваме во Кавадарци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *