Винска фото приказна од преубавиот Иос

Кога ќе помислите дека грчките плажи и убавини сте ги допреле и уживале до зајдисонце, ќе мораме да Ве разочараме ако не сте биле на Иос, островот кој ги крие најголемите тајни на еден незаборавен одмор.

70419669_2119373905023033_6262321742182612992_n

69458249_390882858278029_5879712917149974528_n

За прв пат годинава, срамежливо vinotika.mk се обиде да се доближи до оваа островска мистерија.

69838499_1360822734074473_3623682839851040768_n

69740478_463876311126260_8875044146130190336_n
Архивиравме, фотографиравме, дружевме, споделувавме… пиевме и пеевме, до долго во ноќете.

69709160_2317379511908709_977267246395031552_n

69675102_466042247311133_7025235640509792256_n
За во 2020 година си ветивме дека ќе Ви ја прераскажеме островската приказна на забавите без граница од прва рака, а до тогаш??? На здравје, со вината на Боемот.

69606938_2403070503241579_7283131968319913984_n

69598080_2413807952029075_8873018549359083520_n

69591810_2402032480056508_2108949978809368576_n

 

Автор: Душко Стефанов – Боемот
Фотографии: Љупчо Буби Кузманов