Кавијар, шампањ и секс

Сервирајте му го на дечкото она што е најдобро. Ви се нуди шанса да си направите една од најсофистицираните секс забави, што воопшто можете да ги смислите-посебно затоа што се работи за нешто што се вика природен афродизијак. Не, не мислам овој пат да се поливате со шишето шапањ додека водите љубов. Тоа со полевањето е некако изживеана работа, плус е малку простачки- тоа не е софистицираност туку права пропаст.
Еве како треба за да изгледа секси: една кафена лажичка кавијар ставете во во пределот помеѓу палецот и показалецот, но на стапалото. А, неколку капки од шампањот залејте ги во својот папок (а, ако имате уште и пирс на пупакот…ептен секси). Се што треба да направи вашиот дечко е да го изеде кавијарот до последно зрнце, и да го испие шампањот до последна капка.
Е, дури кога тој ќе почне да ги користи и рацете и јазикот, не само онаму од каде го земал кавијарот и шампањот, туку по целото ваше тело, сте добиле уште една добра секс партија. Ама овој пат секси софистицирана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *