Нокаут добија свое вино

Еден од најпопуларните македонски бендови, Нокаут, доби свои брендирани вина.
Специјалната едиција на вината „Нокаут Шардоне“ и „Нокаут Вранец“ ја изработи винаријата „Тиквеш“, а беше промовирана на годинешнто издание на манифестацијата „Младо вино“.

Македонскиот бенд кој го подготвува својот нов албум јавно се пофали со оваа специјална едиција на вина на социјалните мрежи.