Најдобра фотогалерија од 2019 година на Vinotika.mk

Грција, остров Иос(Greece, Ios). Лето господово 2019 година. Дека виното не познава граници, религии и возрасти. Доказ е и нашиот Боем – Вранец Барик. Истиот со најголемо задоволство и страст ова лето се пиеше на Иос. Следната фото галерија очекувајте ја со доаќањето на сонцето, на летото и жешкиот фото објектив на нашиот Кузманов.

[soliloquy id=”9387″]