Вински саеми 2020

Заинтересирани за следните вински настани и саеми во 2020-та година?

Во периодот од 4 година vinotika.mk иако скромно и срамежливо сепак успева да ве однесе на најголемите вино саеми во регионот, па макар да е тоа и виртуелна прошетка. Местото каде винските титани во светот се борат против новите вински правила, и малите семејни винарии кои им пркосат на големите, и сето тоа под истиот циркуски шатор.

Vinotika.mk ви ги предлага винските саеми за оваа 2020-та година, кој мора да ги посетите.