Свети Трифун традиционално во винарија Стоби

Дами и господа ,vinotika.mk ви го претставува денешниот празник преку фото галерија од наши 20 одбрани фотографии, само како провокација да ве однесиме до порталот на оваа винарија -Македонска винска гордост!

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Sv. Trifun Objava”]

ПОСЕТЕ ГИ,ЗАДОЛЖИТЕЛНО!!

www.stobywinery.mk