Вранец, крши рекорди!

Горди сме на Vranec Special Selection 2017 и Alexandria Cuvѐe Red 2018, кои се закитија со престижниот MUNDUS VINI Gold – златен медал на реноминираниот Mundus Vini Spring Tasting 2020 во Германија.

Над 260 вински експерти од целиот свет се согласија дека токму вината на „Тиквеш“ се едни од најдобрите!