Секоја чест, Стоби!

Шест златни и еден сребрен медал за нашите вина на престижниот меѓународен вински натпревар Mundus Vini за 2020 година.
Покрај освоените медали, Stobi Winery – Винарија Стоби доби и признание за најдобар производител од Северна Македонија, со што го заокружи исклучително успешното претставување на годинешното издание на Mundus Vini.