На трка во Прилеп

Секогаш е добар период од годината за натпревар помеѓу малите и големите вина и винарии од Македонија. Деновиве боите на винско Кавадарци заминаа да ги бранат нашите фаворити во градот Прилеп. винотика.мк ги предложи семејните винарии Кимов,ГИ-ЕМ-ЕН и семејната винарија Јаковлевски. Истите се добитници на многу признанија до сега, па од таму и оцекуваме добри критики и високи оцени за квалитет. Во иднина, винотика.мк ветува дека ке ги следи сите мали и големи винарии во нивните маркетински акции и промоции.
За квалитетот, гласно да говориме, на здравје.