2. ФЕРАВИНО, КАБЕРНЕТ САУВИГОН 2018 година.

Цена 27,99 Куни – 230 Денари

Оцена за квалитет: 86/100

Непобедлива вредност за парите кога станува збор за црвените вина. Истура младост, сочни и живописни уста, испреплетуваат билни и свежи боровинки и капини од Кабернер. Семејната скара со трска, колбаси и друго темно месо е измислена за овој вид вино. Alk. 13,5%, суво.