3. СКАРАМУКА, ПЛАВАЦ 2018 година.

Цена 34,99 Куни – 290 Денари

Оцена за квалитет: 85/100

Пријатен пливач за секојдневни прилики. Некои овошја со сини очи, некои кожа, некои чадливи зачини. Сè на сè, доста слоевит за класата на низок буџет. Одлична, веројатно непобедлива вредност за парите кога станува збор за русокосите. Алк 12,5%, суво.