Неделна Препорака за Неделен Ручек

Наш избор, за најдобра Пицерија во град Кавадарци и регионот!

Пицерија Италиjа!

Ние ви ја препорачуваме, со срце полно сигурност и задоволност, како место кое ја нуди. Најдобрата пица во овој град!


Контакт: 075 719 645

Локација: Pizzeria Italia, MK, Ohridska бр.2, Kavadartsi 1430


А сега, и достава до дома, без никаква грижа!

– Ние ви го препорачуваме најдобриот ручек во Кавадарци, а вие одберете го виното кое би ви одговарало со истото, за неколку наши препораки може да ги разгледате понудите од предходните неколку денови!