14. ПЗ ПУТНИКОВИIИ, ПЕJЕШНА ПЛАВАЦ МАЛИ 2017 година.

Цена 29,99 (Interspar)

Окјена 81/100

Убава црвена боја, малку розева и тврда, но добро изработена. Тој нуди објективна вредност за парите. Со ароми од слива и балсамички ноти на носот, и со малку цреша мараска и цреша во устата после пиењето. Одлично ќе се сложи на трпеза со лесна храна и сирење. Алк 12,5%, суво.