Една партија шах во понеделник навечер

Колку повеќе имате секс, толку сте поздрави и при подигнување на вашата страст, ова ќе ви помогне

Сексуалниот живот стана рутински за вас и не уживате како порано? Можеби е време за нешто сосема ново и малку необично. Да не се заведуваме, ова не го охрабрува алкохолизмот, но ставањето чаша овде и нема да ве повреди толку многу и може да ви го подобри сексуалниот живот. Како?

Две чаши не се премногу, и тие прават огромна разлика

Поточно, една нова студија, пренесува Metro , открила дека две чаши црвено вино на ден може да го зголемат либидото и кај жените и кај мажите. Мажите консумираат тестостерон откако конзумираат црвено вино, што ги прави повозбудени и спремни да имаат секс.

Од друга страна, црвеното вино кај жените го подобрува протокот на крв во ерогени зони и со тоа ја буди желбата за секс. Ова, се разбира, не значи дека треба да се напиете, но полека да уживате во чаша вино за време на вечерата и друга бавно да пиете за време на десерт. Секогаш има простор за десерт, нели?

Оваа сторија е позајмена од net.hr