Pizzeria Italia

Pizzeria Italia 🇮🇹 Ве известува, дека работиме по нарачка и достава до дома, секој работен ден од Пон-Нед.
почнувајќи од 10h -24h
Пробајте ги највкусните пици и пити, и уживајте во убавите денови👌
☎️ 043 410 887
075 719 645