Следна дестинација Лондон

Природна или биодинамична, Стариот свет или Нова – овие врвни лондонски вински шипки се одлични за капка добра храна.

Заборавете на скроб и старомоден. Најдобрите лозници во Лондон во Лондон го доведуваат смиреното грозје за да ги оладат толпата остроумни пијалоци. Пронајдете пријатни поставки за стил на бистро, софистицирани шипки што се одлични за ноќта со датуми , или закачалки за дружење на Хакни каде виното е пијалок дур. Откријте сè, од природни вина до грозје од далеку лозови насади, плус услуга од познавања, пристапни лица. 

Од релативно нов Диоген на куче , каде што виното од Чешка, Полска и Велс се сите поени за курсот на рустикален Винарите Deptford , кој се врати повторно отворени и repping некои од најдобрите капки од почестите региони за производство на вино. Едно е сигурно, ќе најдете повеќе од зделка за отпадоци од Сов Блан кај овие одлични мали родители на грозје.