Прага мени

Винарска визба

Од приватни европски винари на семејство до долината Напа во сите варијанти, нашите експерти избраа
некои од најдобрите по непобедливи цени. Вината ги нуди шишето, стаклото или малиот сад.
Искористете ја рачно изработената листа со вино што редовно се ажурира за да се појават нови селекции.

Потпис Мартинис 

Пролет Tini
Мерилин јагода Pussycat 
Чоколадо љубовници сон
Космополитен Бонтон е
Key Lime бакнеж
црна Мартини
Валкани Tini
Француски бакнеж
лешник Еспресо
Калинка свивам
карамел јаболко
малина ритла
Круша Екстази
Хавајски бегство
Cabana Сон
Kinki Tini
дивата страст Tini
Мајами Mojito
Bontini
Abrakdamrak Tini
Aperol Кралската
бело чоколадо Tini
Секој 8