Секс пози

Расположени за нови експерименти во сексот викендов? 

Што велите за три предлози кои гарантираат длабока пенетрација и феноменално задоволство кај двајцата партнери?

Потребно ви е само добра чашка вино, расположен и одморен партнер – инспирацијата, подолу.

Ова се три секс пози кои вреди да ги пробате и да ги практикувате почесто:

Школка

3-seks-pozi-za-dlaboka-penetracija-18-plus01.jpg

Ом

3-seks-pozi-za-dlaboka-penetracija-18-plus02.jpg

Перек

3-seks-pozi-za-dlaboka-penetracija-18-plus-02.jpg