Розе во лименка

Изработени од розово направено од Лоара долина Пино Ноар, Гамај и Каберне Франк измешано со пенлива вода од австриските Алпи, лименки од 4,9% АВВ Розе Вода содржат 69 калории и немаат додаден шеќер или арома.

„Денешниот потрошувач е насочен кон здравјето и здравјето во сите аспекти од нивниот живот. Тие сакаат автентични производи со реални, препознатливи состојки.

„Она што го сторивме со Розе Вода е да му го дадеме на потрошувачот она што го бараа – добро стокмено, пијалок заснован на вино, што вкуси одлично и нема апсолутно ништо вештачко“, рече основачот на Розе Вода, Роб Кучар .

Розе Вода е достапна во шест пакувања со лименки од 8,5 унца кои носат RRP од 14,99 долари, додека индивидуалните лименки чинат 2,99 долари. Тековниот пијалок се појави во продажба во 15 држави во САД, вклучувајќи ги Северна Каролина, Мериленд, Масачусетс, Јужна Каролина, Калифорнија и Илиноис.

Кучар со седиште во Северна Каролина има планови до крајот на годината да се најде на продажба на над 60 глобални пазари и низ 48 држави. Длабок фокус на најновите случувања во категоријата розе ќе се појави во јунскиот број на бизнисот со пијалоци .