Е-ПРОДАВНИЦАТА НА ВИНАРСКА ВИЗБА ПОПОВА КУЛА

Овде можете на безбеден начин да купите наши вина. По извршената најава автоматски ќе Ве зачлениме во Попова Кула Classic клуб што ќе Ви донесе големи попусти при секое купување преку оваа продавница, но исто така ќе добиете попусти и на услугите во нашиот ресторан и хотел. За детални информации за придобивките од членување во клубот одете подолу на оваа веб страна.

Кликнете овде