Чаша црно вино – Помага за еден од најголемите здравствени проблеми

Чаша црно вино многу помага за нашето здравје.

Црното вино е супер кога се пие ограничено, само една чаша на ден помага за здрав живот, а особено позитивно влијае на срцето.

Ќе ви биде здраво срцето и кардиоваскуларниот систем, а тоа го потврдиле многу истражувања низ светот, а последното доаѓа од ФРанција.

Виното го поттикнува и хормонот на среќата.

Превземено од – Kurir.mk.