Чаша црно вино

Чаша црно вино многу помага за нашето здравје.
Црното вино е супер кога се пие ограничено, само една чаша на ден помага за здрав живот, а особено позитивно влијае на срцето.
Ќе ви биде здраво срцето и кардиоваскуларниот систем, а тоа го потврдиле многу истражувања низ светот, последното во ФРанција.
Виното го поттикнува и хормонот на среќата.

Превземено од – gotvi.mk