коктелите со вино во моментов се хит ширум светот

ие обожавате вино. Вие обожавате коктели. Но, освен сангрија, сигурна сум дека не сте пробале други видови комбинации со вашето омилено вино. Досега. Со оглед на тоа што викендов е премногу ладно, а имаме доста слободни денови за одмор и забава, прошетав по интернетот со цел да ги најдам најинтересните рецепти и ги пронајдов следниве коктели со вино кои со сигурност ќе ве загреат и ќе ви го направат викендов незаборавен!

Најдобрите делови од летото комбинирани на едно место. Преземете го рецептот тука.

Moscato Bee’s Knees

(2) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Во комбинација со мед, секако. Преземете го рецептот тука.

Sauvignon Blanc Paloma Blanca

(3) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Мм, зарем има нешто повкусно од грејпфрут? Преземете го рецептот тука.

Red Wine Kalimotxo

(4) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Комбинација од Шпанија и Америка во една чаша! Преземете го рецептот тука.

Sangrita

(5) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Ги содржи сите карактеристики на сангријата, но со текила! Преземете го рецептот тука.

Ginger and Lemon White Wine Cocktail

(6) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Строго и освежително… Со мало изненадување! Преземете го рецептот тука.

Pretty in Pink

(7) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Засладено со јагоди и нане. Преземете го рецептот тука.

Rosé Crush

(8) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Исто како да сте го ставиле летото во чаша! Преземете го рецептот

Извор – harenamarsovka.blog