12 вина на вашата празнична трпеза

Дури и ако не организирате огромна празнична прослава оваа година поради пандемијата, не треба да бегате од импресивно снабдување со количката. Без разлика дали станува збор за дружење на мало семејство или славите соло, заслужувате добро спарување на вино и храна … или две или три. Од бранч до десерт, секој момент на храна може да користи добро вино за да се придружите со него. Не сум сигурен од каде да започнам? Ве покривме.