Животот е краток

животот е премногу краток за да пиете лошо вино, да не јадете сладолед и да губите време на луѓе кои не се грижат за вас.
кажете не на лажните врски за себично пријателство и присилна loveубов или некој ќе биде целосно со вас или нека се оддалечи од вас