Овој викенд, Вински бал во Власотинце

Под слоганот „Секоја мода поминува, само виното останува“, во петок и сабота, 23 и 24 август во српско Власотинце ќе се оддржи 34тото издание на Винскиот бал. Во рамки на …

Овој викенд, Вински бал во Власотинце Прочитај повеќе