Македонија е 19та најомилена светска винска дестинација на туристите

Љубителите на вино од целиот свет ја рангираа Македонија на фантастичното 19-то место за најдобра винска туристичка дестинација. Според британски сајт за патувања lastminute.com, кој рангираше 30 држави-производители на вино, …

Македонија е 19та најомилена светска винска дестинација на туристите Прочитај повеќе