Вистинскиот хотел за сите вљубеници во виното

Германскиот хотел „Schlafen im Weinfass“ (во превод „Спиење во бочва за вино“) е вистинско откритие за туристите во малото село Сасбававалден. На гостите им се нуди да престојуваат во едно …

Вистинскиот хотел за сите вљубеници во виното Прочитај повеќе