Заработете 550 евра возејќи се со јахта и дегустирајќи врвни хрватски вина и храна

Во потрага сте по Вашата работа од соништата. Ако да, тогаш ова дефинитивно е за Вас. Туристичката компанија „Круз Хрватска“ се разбира од Хрватска е во потрага по лице кое седум …

Заработете 550 евра возејќи се со јахта и дегустирајќи врвни хрватски вина и храна Прочитај повеќе