Празнична промоција на „италијанското Фиано“ на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“

Празничната промоција на исклучителното „Фиано“ од брендот Вирго на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ продолжува. Виното кое беше апсолутен хит

Прочитај повеќе

Виното „Фиано“ на винарската визба Милев „Гоце Делчев – Тиквеш“ во центарот на вниманието на Винодонија

Со своето ново вино, „Фиано“, винарската визба Милев „Гоце Делчев – Тиквеш“ е во центарот на вниманието на македонските вљубеници

Прочитај повеќе

Тиквешките точакџии возеа покрај лозјата и дегустираа вина од ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“

Трета година по ред, најактивната општествена група во Тиквешијата, Тиквешките точакџии со ревијалната тура „Моклиште 2017“ се вклучија во празнувањето

Прочитај повеќе

Неделната трпеза збогатете ја со врвниот „Траминец“ на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“

Малото разладување предизвикано од температурниот пад се причина повеќе денес да приготвите вкусно пилешко печено, или можеби месо на скара,

Прочитај повеќе

По „бургундецот“, ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ ја започнува бербата и на „Мускат отонел“ и „Шардоне“

Во винарската визба „Гоце Делчев-Тиквеш“ овој период, па и наредните месец и половина во центарот на вниманието е бербата на

Прочитај повеќе