Дали навистина жените се како виното?

Голем број жени сметаат дека кога ќе ја поминат 30-тата година од животот ја губат сексуалната моќ. Меѓутоа, вистината е дека дури тогаш стануваат зрели за вистински сексуална авантура. Можеби …

Дали навистина жените се како виното? Прочитај повеќе