Еве во кои земји во светот се пие најмногу пиво.

Пивото се пие секаде и го пие речиси секој. Ширум светот се организираат и најразлични фестивали, каде луѓе од сите краеви доаѓаат да пијат пиво. Сепак постојат земји во кои …

Еве во кои земји во светот се пие најмногу пиво. Прочитај повеќе