Сомелиерите препорачуваат…

Љубителите на вино секогаш сакаат да дознаат нешто повеќе околу производството, бербата и комбинацијата на вкусови, како да го комбинираат со оброк и во каква чаша да го послужат. Сомелиер …

Сомелиерите препорачуваат… Прочитај повеќе