Шест нови премиум вина на „Стоби“ од специјална серија достапни за македонските потрошувачи

Винаријата „Стоби“ пушти во продажба шест нови премиум вина од специјалната серија „Приватна резерва“ (Private Reserve). Станува збор за посебна

Read more