Една чаша вино заменува еден час во теретана

Ново истражување направено од страна на Универзитетот во Алберта открива дека една чаша црвено вино го има истиот ефект како и вежбање 1 час во теретана. Состојка на виното, позната …

Една чаша вино заменува еден час во теретана Прочитај повеќе