Пријавете се за учество на фестивалот на младо вино

Во организација на здружението „Винотек“ од Кавадарци, во недела, 8ми декември, во хотел „Фени“ ќе се оддржи Фестивал на младо вино. Согласно официјалната програма, настанот ќе започне точно во 12 …

Пријавете се за учество на фестивалот на младо вино Прочитај повеќе