Здружението на винари ги прогласи најдобрите млади вина

Здружението на винари ги прогласи најдобрите млади вина произведени во домашни услови. Во категорија црвени вина најдобри се индивидуалните производители Весна Чемерска – Попова, Блаже Стојановски, Пере Пешков, Зоран Марков …

Здружението на винари ги прогласи најдобрите млади вина Прочитај повеќе