Голманот на Мешков Брест сака да лови риба и да пие вино

Голманот на Мешков Брест и репрезентацијата на Белорусија, Иван Мацкевич имаше интересна изјава за медиумите во земјата. Тој говореше за атмосферата во Мешков и за тоа што би сакал да …

Голманот на Мешков Брест сака да лови риба и да пие вино Прочитај повеќе