Јапонци наздравуваат со македонско вино и играат македонски ора

Има ли нешто подобро од тоа кога ќе дознаете дека илјадници километри од ова парче земја се наздравува со македонски вино и се игра на толку специфичниот македонски седум осмински …

Јапонци наздравуваат со македонско вино и играат македонски ора Прочитај повеќе