Во Гевгелија презентирана локална храна и вино

Во Гевгелија се одржа успешна презентација на локална храна и вино, која привлече внимание кај гевгеличани, но и други гости. Општина Гевгелија беше организатор на оваа тридневната манифестација насловена како …

Во Гевгелија презентирана локална храна и вино Прочитај повеќе