Нокаут добија свое вино

Еден од најпопуларните македонски бендови, Нокаут, доби свои брендирани вина. Специјалната едиција на вината „Нокаут Шардоне“ и „Нокаут Вранец“ ја изработи винаријата „Тиквеш“, а беше промовирана на годинешнто издание на …

Нокаут добија свое вино Прочитај повеќе